DELL AMORE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3515 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dell Amore. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 13:36 Bezorger was erg bot en gehaast. Hij groette wel en zei eet smakelijk maar dat was het dan ook . Hij gooide het plastic tasje op de pizzadoos en duwde de pizzadoos tegen mijn vingers aan. Dit was totaal onnodig geweest als hij vriendelijk was geweest
25 nov 2022 om 10:40 Very good! Alles well...
25 nov 2022 om 10:09 Lekker eten. 1 tip voor de dame achter de telefoon ga nooit meteen in de aanval zonder de klacht eerst af te luisteren. Leer wat meer over service gericht en klantgerichtheid. Ook als je de klacht wilt bespreken met je collega. Kwaliteit en service.
24 nov 2022 om 3:39 Heerlijk
23 nov 2022 om 12:43 Ik vond de kapsalon gewoon echt niet lekker maar was wel heet een vers
19 nov 2022 om 23:06 3x [Schotels] BBQ kip shaslick schotel rijst en Iedereen was tevreden thanks bezorger ook
19 nov 2022 om 18:42 Broodje kalfsdoner en de frietjes waren nog lekker warm. Heerlijke rijst in de kapsalon. Vriendelijke bezorger. Bedankt!
18 nov 2022 om 22:01 Fantastisch als altijd!
18 nov 2022 om 21:40 Wij bestellen vaak bij deze zaak eten is op zich altijd lekker, ik weet alleen niet wat er gister mis was het begin van kapsalon was lekker maar ergens in het midden ervan had ik klonten gevroren vlees was helemaal koud terwijl de bovenkant heet was
15 nov 2022 om 18:33 Was heerlijk
13 nov 2022 om 9:46 Super snel bezorgd en het eten is top!
12 nov 2022 om 21:22 Snelle bezorging en eten was top!